I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Pasikeitimai lietuvių kalbos ir literatūros programos atnaujintojų komandoje

2021-11-09

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) praneša, jog įvyko pokytis lietuvių kalbos ir literatūros 11-12 kl. programos atnaujintojų grupėje.

„Patvirtiname, kad iš ekspertų grupės vadovo pareigų traukiasi NŠA Ugdymo turinio rengimo skyriaus metodininkė dr. Zita Nauckūnaitė“, – teigia NŠA direktorė Rūta Krasauskienė. – „Po diskusijų su Švietimo, mokslo ir sporto ministerija bei pačia Z. Nauckūnaite, kartu priėmėme sprendimą, kuris yra tinkamiausias visoms pusėms. Dr. Z. Nauckūnaitė traukiasi tik iš šios grupės vadovo pareigų, jį tęs darbus Agentūroje kaip metodininkė. Dėkojame Zitai už jos indėlį ir daugybę skirto laiko programos atnaujinimui“.

„Per ateinančią savaitę bus ieškoma naujo grupės vadovo, lietuvių kalbos ir literatūros specialisto, kuris gebėtų tęsti pradėtus atnaujinimo darbus, koordinuotų viešą diskusiją su švietimo bendruomene bei kartu rastų bendrą sprendimą kilusiems iššūkiams“.

Toliau visus kviečiame iki gruodžio 15 d. teikti konstruktyvius pasiūlymus visam programos projektui el. paštu mokykla2030@nsa.smm.lt.

Skip to content