I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Vyksta mokymai mokyklų vadovams pasirengiant įgyvendinti atnaujinto ugdymo turinio reformą

2021-12-08

„Parama mokyklų vadovams, ugdymo turinio reformos Lietuvoje lyderiams“ – tai Europos Sąjungos finansuojamas projektas, kurį įgyvendina Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Nacionalinė švietimo agentūra, bendradarbiaudamos su Britų taryba ir Europos Komisija. Projekto tikslas – padėti mokyklų vadovams ir jų mokyklų bendruomenėms įgyvendinti atnaujinto kompetencijomis grįsto ugdymo turinio reformą savo mokyklose ir sustiprinti mokymo bei mokymosi lyderystę.

 

Antrieji projekto metai prasidėjo pirmaisiais mokymais, kuriuose dalyvavo daugiau nei 240 dalyvių iš visos Lietuvos mokyklų.   

 

29 mokyklų vadovų grupė, dalyvavusi pirmaisiais projekto metais, bendradarbiavo su kitais Lietuvos mokyklų vadovais, kad pasidalytų žiniomis ir aptartų, kaip mokyklos gali veiksmingai įdiegti ir įgyvendinti atnaujintą ugdymo turinį. Be to, dirbdami grupėmis dalyviai apmąstė lyderystės įgūdžius, reikalingus sėkmingai ugdymo turinio reformai. Vadovaujami tarptautinių ekspertų, Lietuvos mokyklų vadovai parengė mokymo ir mokymosi lyderystės mokomosios medžiagos paketą, kuris bus naudojamas visų mokymų metu.

 

Keletas akimirkų iš mokymų:

 

Boženos Mackevičiūtės nuotraukos

Skip to content