I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


NŠA tęsia verslo ir švietimo bendruomenės susitikimus

2022-01-10

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės nuotoliniu būdu pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčiuosius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo nuoroda bus išsiųsta el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2022 m. sausio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką.

 

2022 m. sausio 12 d. 15.3017.00 val.

Edukacinė platforma „Kūrybingumo mokykla“ ir „Kūrybingumo ambasadorių“ kursas mokytojams, VšĮ „Kūrybiška edukacija“

Susitikimo metu išgirsite apie platformą www.kurybingumomokykla.lt, kurioje pateikiama daug įvairaus nemokamo edukacinio turinio, kurį galima naudoti savo pamokose: tai ir per kelerius metus sukurta medžiaga apie kūrybingumą mokykliniuose dalykuose, ir meno populiarinimo projektas „Menininkai kaip mokslininkai“, ir naujausia kūrėjų medžiaga apie Suomijoje taikomą modernų mokymosi metodą – fenomenais grįstą ugdymą. Taip pat yra parengtų nemokamų leidinių pradinių bei vyresnių klasių mokytojams su kūrybingų pamokų idėjomis.

„Kūrybingumo ambasadoriai“ – tai kursas mokytojams, siekiantiems įgyti žinių, kaip kūrybingą mąstymą pritaikyti dirbant su mokiniais. Kursą veda „Kūrybingumo mokyklos“ įkūrėjai – komunikacijos specialistas Tomas Ramanauskas ir Vilniaus universiteto Filosofijos instituto profesorius Kristupas Sabolius.

Registruotis

 

2022 m. sausio 19 d. 15.3017.00 val.

„LEGO® Education sprendimas vidurinės mokyklos mokiniams – SPIKE Prime ir BricQ Motion Prime rinkinių sistema“. UAB „Baltic Orbis“

„LEGO® Education SPIKE ™ Prime“ yra intuityvus praktinis sprendimas, sukurtas ugdyti mokinių pasitikėjimą STEAM koncepcijomis ir mokytis žaidžiant, lengvai pritaikomas bet kokiai mokymosi aplinkai. „SPIKE Prime“ ugdo kritinį mąstymą, atsparumą ir savarankiškumą – būtinus ateities sėkmės įgūdžius. Pagalbinė medžiaga ir įvairių kompetencijų ugdymu pagrįstos profesinio tobulėjimo galimybės leidžia mokytojams lengvai pradėti ir pereiti iš vieno mokymosi kurso į kitą. Mūsų „LEGO® Education SPIKE ™ Prime“ pamokų planai yra skirti padėti mokiniams išsiugdyti abstrakčius ir kritinio mąstymo įgūdžius, kurių jiems reikia norint išspręsti sudėtingas problemas. Standartais suderintos pamokos suteikia įvairios mokymosi patirties, tiesiogiai susijusios su mokinių realaus gyvenimo klausimais ir pastebėjimais, ugdant pasitikėjimą savimi ir ruošiantis gyvenimui už mokyklos ribų.

Išplėskite mokymosi galimybes kartu su „LEGO® Education BricQ Motion Prime“. Šis rinkinys 6–8 klasių mokinius įtraukia į fizinių mokslų tyrinėjimą sporto kontekste. „BricQ Motion“ padeda stiprinti jėgų, judesio ir sąveikos supratimą, suteikia lengvos praktinės mokymosi patirties nenaudojant technologijų.

Kviečiame dalyvauti ir apie visa tai plačiau sužinoti susitikimo metu.

Registruotis

 

2022 m. sausio 26 d. 15.3017.00 val.

„Reflectus“. UAB „Refleksija“

„Reflectus“ – tai internetinė automatizuota reflektavimo sistema, skirta mokiniams ir mokytojams. „Reflectus“ sistema skirta palengvinti, supaprastinti bei automatizuoti reflektavimo ir grįžtamojo ryšio procesams, kurie leidžia mokytojams greičiau (pa)matyti ir suprasti kiekvieną mokinį.

„Reflectus“ sistema susideda iš dviejų dalių: mokytojas naudojasi internetine platforma kompiuteryje; mokinys parsisiunčia mobiliąją programėlę į savo išmanųjį įrenginį.

Sisteminga mokinių refleksija leidžia mokytojui sekti ir analizuoti įvairią informaciją apie mokinius ir jų mokymąsi (poreikius, nuotaikas, pasiekimus, turimus išteklius, kilusius iššūkius ir kt.), kurią vėliau galima tikslingai panaudoti planuojant ir organizuojant efektyvų duomenimis grįstą diferencijuotą / individualizuotą ugdymo procesą.

Apie visa tai susitikimo metu papasakos UAB „Refleksija“ atstovai.

Registruotis

 

Daugiau informacijos: Rita Baškienė, el. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content