I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame kartu švęsti Saugesnio interneto dieną „Kurkime geresnį internetą kartu“

2022-01-18

2022 m. vasario 8 d., antradienį, švęsime Saugesnio interneto dieną. Ši diena įvairiais renginiais pažymima visame pasaulyje, siekiant atkreipti visuomenės dėmesį į aktualius skaitmeninius iššūkius, skatinant saugesnį, ypač vaikų ir jaunuolių, naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis. Lietuvoje švenčiama ne tik Saugesnio interneto diena, bet ir visa Saugesnio interneto savaitė.

Kviečiame visus pradinio ir pagrindinio ugdymo mokytojus ir mokinius aktyviai dalyvauti Saugesnio interneto dienos (SID) ir savaitės minėjime.

Dalyvaukite: suburkite mokykloje komandą (mokytojų, mokinių, tėvų), iškelkite idėją, kaip paminėti SID, ir ją įgyvendinkite. Idėjoms įgyvendinti skiriama visa savaitė – nuo š. m. vasario 7 d. iki š. m. vasario 11 d.  Paviešinkite (mokinių atsiliepimus, vaizdo įrašus, mokinių darbų kopijas, nuotraukas ir kt.), kaip paminėjote SID, mokyklos svetainėje arba vietos žiniasklaidoje.

Stebėkite: š. m. vasario 8 d. 15min.lt transliuos vaizdo diskusiją – pagrindinį SID 2022 m. renginį.

Renginį organizuoja „Saugesnio interneto“ partneriai: Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Nacionalinė švietimo agentūra, asociacija „Langas į ateitį“, VšĮ „Vaikų linija“.

Informaciją apie SID 2022 m. renginius rasite SID kalendoriuje, kuris bus paskelbtas sausio mėnesį draugiško interneto svetainėje https://www.draugiskasinternetas.lt/.

Kviečiame KŪRYBIŠKAI paminėti Saugesnio interneto dieną ir savaitę.

Daugiau apie kūrybiškumą ir jo panaudojimą įgyvendinant idėjas ar sprendžiant iškeltas problemas sužinosite:

Pranešimas. Kūrybiškumo kompetencija

Kūrybiškumo laboratorija: kaip tampama išradėjais. Mokymų vadovas

Kūrybiškumo mokymosi ABC

 

KŪRYBIŠKŲ IDĖJŲ DIRBTUVĖS

Pasidalykite savo įgyvendintomis idėjomis, pateikdami mums informaciją, kaip šventėte SID 2022 m. savo mokykloje. Užpildykite anketą iki š. m. vasario 21 d.

Keturi idėjų atrankos kriterijai:

  1. naujumas, originalumas;
  2. intriga;
  3. patrauklumas;
  4. vizualumas.

Aktyviausiai ir kūrybingiausiai dalyvavusi klasė bus apdovanota prizais su „Saugesnio interneto“ simbolika!

Skip to content