I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


In memoriam Nida Burneikaitė

2022-01-27

Švietimo bendruomenė atsisveikina su Nida Burneikaite, filologe, anglų kalbos ir literatūros dėstytoja, nacionalinių ir tarptautinių švietimo projektų vadove, vadovėlių ir kitų mokymosi išteklių recenzente, leidinių bendraautore, redaktore, Nacionalinės švietimo agentūros metodininke.

Nida Burneikaitė buvo viena iš užsienio kalbų bendrųjų programų bendraautorių, pastaruoju metu Nacionalinėje švietimo agentūroje dirbo atnaujinamų užsienio kalbų bendrųjų programų srityje. Nida rengė užsienio kalbų mokymo metodinę medžiagą mokytojams skirtingoms ugdymo pakopoms, vykdė įvairius mokymų projektus mokytojams, recenzavo anglų kalbos vadovėlius ir kitus mokymosi išteklius. Nida aktyviai dalyvavo organizuojant nacionalines anglų kalbos olimpiadas ir respublikinius anglų kalbos konkursus.

Nidą prisiminsime kaip kompetentingą kolegę, kūrybišką, plataus mąstymo asmenybę, siekiančią nuolat tobulėti, visada turinčią originalių idėjų, gebančią įkvėpti šalia esančius, kaip patikimą, nuoširdžią draugę. Skaudžios netekties valandą Nidos šeimą ir artimuosius nuoširdžiai užjaučia ir drauge liūdi Nacionalinės švietimo agentūros kolegos.

Skip to content