I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Viešoji nuotolinė konsultacija „Pavaduotojų, vadovų lyderystė: naujausi Lietuvos tyrėjų duomenys apie psichosocialines rizikas mokykloje – kaip galėtume jais pasinaudoti?“

2022-02-08

2022 m. vasario 22 d. (antradienį) 14 val. vyks viešoji nuotolinė konsultacija „Pavaduotojų, vadovų lyderystė: naujausi Lietuvos tyrėjų duomenys apie psichosocialines rizikas mokykloje – kaip galėtume jais pasinaudoti?“

Tikslas – supažindinti su 2021 m. Lietuvoje atlikto tyrimo „Mokymosi pasiekimus sąlygojantys ir psichosocialines rizikas mažinantys mokyklos bendruomenės ir lyderystės veiksniai“ rezultatais, susijusiais su vadovavimu mokyklos bendruomenei, dalytis įžvalgomis, kaip panaudoti tyrimo rezultatus ir rekomendacijas praktikoje.

PROGRAMA

14.00–14.30 val. Tyrimo rezultatus pristatys Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Socialinio darbo ir socialinės gerovės katedros doc. dr. Jolita Buzaitytė-Kašalynienė.

14.30–15.30 val. Įžvalgomis dalysis: Kauno Palemono gimnazijos direktorė Ramunė Baniulienė, Kauno Martyno Mažvydo progimnazijos direktorė Jūratė Pauliukienė, pavaduotoja ugdymui Auksė Pukinskienė, Kauno Jono ir Petro Vileišių mokyklos direktorė Dalia Lapėnienė, pavaduotoja ugdymui Daiva Micienė, Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro direktorius Tomas Lagūnavičius.

Registracija į renginį būtina.

Registracijos nuorodą rasite čia.

Konsultacija vyks nuotoliniu būdu „Microsoft Teams“ aplinkoje. Nuoroda bus išsiųsta užsiregistravusiems dalyviams dieną prieš renginį.

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti!

Skip to content