I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Apskritojo stalo diskusijos „Aukštos kokybės ugdymo(si) patirtis ankstyvojoje vaikystėje – kiekvieno vaiko teisė ir valstybės pareiga“

2022-03-03

Nacionalinė švietimo agentūra, įgyvendindama Europos Sąjungos fondų finansuojamą projektą „Neformaliojo vaikų švietimo, ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo ugdymo vertinimo, įsivertinimo tobulinimas ir plėtotė“, vykdo veiklas, skirtas ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo kokybei tobulinti ir kviečia ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų vadovus, mokytojus, savivaldybių specialistus, kurie iki šiol dar nėra dalyvavę šio projekto veiklos renginiuose, į apskritojo stalo diskusijas „Aukštos kokybės ugdymo(si) patirtis ankstyvojoje vaikystėje – kiekvieno vaiko teisė ir valstybės pareiga“.

Diskusijose bus pristatyta ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas vykdančių mokyklų veiklos kokybės vertinimo koncepcija, mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo metodika, veiklos kokybės įsivertinimo mokyklose proceso eiga, pasirengimo IPU mokyklų veiklos išoriniam vertinimui aspektai. Po pristatymo kviesime aktyviai dalyvauti diskusijoje.

Rengiamų apskritojo stalo diskusijų darbotvarkė bus identiška. Dalyvių skaičius ribotas, užsiregistravus reikiamam skaičiui dalyvių, registracija bus stabdoma.

Apskritojo stalo diskusijos „Aukštos kokybės ugdymo(si) patirtis ankstyvojoje vaikystėje – kiekvieno vaiko teisė ir valstybės pareiga“ vyks:

 

Kovo 9 d. nuotoliniu būdu

Registracija  čia

 

Klaipėdoje renginys perkeliamas iš kovo 15 d. į kovo 29 d. ir dėl didelio susidomėjimo organizuojamas dar vienas renginys kovo 30 d.

Kovo 29 d. Klaipėdoje (renginys vyks gyvai)

Registracija čia

Kovo 30 d. Klaipėdoje (renginys vyks gyvai)

Registracija čia

 

Atšaukiamas kovo 29 d. Druskininkuose turėjęs vykti renginys 

 

Šiauliuose renginys perkeliamas iš balandžio 1 d. į balandžio 6 d. (renginys vyks gyvai)

Registracija  čia

 

Balandžio 8 d. Kaune (renginys vyks gyvai)

Registracija  čia

 

Vilniuje renginys perkeliamas iš balandžio 12 d. į balandžio 21 d. (renginys vyks gyvai)

Registracija  čia

 

Renginių pradžia 9.00 val., pabaiga 17.00 val.

 

Apskritojo stalo diskusijos darbotvarkę ir reikalingą informaciją atsiųsime užsiregistravusiems dalyviams prieš renginį.

 

Kilus klausimams prašome kreiptis į Nacionalinės švietimo agentūros projekto Neformaliojo vaikų švietimo, ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo ugdymo vertinimo, įsivertinimo tobulinimas ir plėtotė“ veiklos Nr. 1.1. metodininkes Ramunę Korenkienę, el. paštas ramune.korenkiene@nsa.smm.lt) ir Gitaną Buivydienę (gitana.buivydiene@nsa.smm.lt)

 

Skip to content