I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Seminare – apie mentorystę SELFIE Skaitmeninės mokyklos akademijoje 

2022-03-04

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA), siekdama sukurti SELFIE Skaitmeninės mokyklos akademiją, kviečia susidomėjusias mokyklas į nuotolinį seminarą kovo 8 d., 14 val.

Skaitmeninės mokyklos akademijoje bus įdiegta mentorystės schema, sukurtos sąlygos jai funkcionuoti, ji skatins ir palengvins tvarius pokyčius mokyklose. Akademijos idėja remiasi skaitmeninės kompetencijos įsivertinimo įrankiu – SELFIE – mokymo ir mokymosi savianalizės instrumentu, padedančiu įsivertinti mokyklos skaitmeninių technologijų naudojimą ir planuoti tobulėjimo procesus. Be to, atsižvelgdamos į įsivertinimo duomenis, švietimo bendruomenės tobulina pedagogų skaitmeninę kompetenciją, kuria išsamias skaitmeninės kompetencijos tobulinimo strategijas.

Mokyklos, jau naudojančios SELFIE skaitmeninio įsivertinimo įrankius, kviečiamos tapti mentorėmis ir dalytis gerąja patirtimi su mokyklomis Lietuvoje ir kitose Europos šalyse.

Susidomėjusias mokyklas NŠA kviečia į nuotolinį seminarą, kuris vyks kovo 8 d., 14 val. Registracija į seminarą vyksta el. paštu salomeja.vanagiene@nsa.smm.lt.

SELFIE Skaitmeninės mokyklos akademija – NŠA įgyvendinamo „Erasmus+ KA2“ projekto veikla (Nr. 2020-1-IE01-KA201-066055).

Skip to content