I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiami skaitmeninių sprendimų ir inovacijų kūrėjai aptarti galimybes dėl skaitmeninių mokymosi priemonių specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems mokiniams rengimo  

2022-03-10

Įgyvendinant projektą „Skaitmeninės švietimo transformacijos (EdTech)“, kovo 22 d. organizuojama nuotolinė viešoji konsultacija dėl mokymosi priemonių specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems mokiniams kūrimo ir rengimo. Joje kviečiami dalyvauti verslo ir švietimo atstovai.

Viešoji konsultacija yra skirta projekto „EdTech“  procesams įgyvendinti. „Edtech“ – tai greitai besivystanti inovacijų švietimo sektoriuje ekosistema, kurioje startuoliai, smulkus ir vidutinis verslas kuria inovatyvius, dažniausiai naujausiomis technologijomis grįstus sprendimus švietimo sektoriaus iššūkiams spręsti. Ši švietimo sektoriaus skaitmeninės transformacijos iniciatyva įgalina diegti naujausias edukacines technologijas, įgyvendinant paskatų ir palaikymo sistemą skaitmeninėms švietimo inovacijoms kurti ir išbandyti.

Viešosios konsultacijos tikslas – išgirsti ir sulaukti suinteresuotų šalių pasiūlymų dėl mokymosi priemonių, skirtų specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems mokiniams, kūrimo ir rengimo.

Dalyvauti viešojoje konsultacijoje kviečiami suinteresuoti verslo atstovai, norintys išgirsti lūkesčius dėl mokymosi priemonių specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems mokiniams kūrimo, rengimo bei dalyvauti diskusijoje.

Viešoji konsultacija vyks kovo 22 d. 13 val. 

Registruotis į viešąją konsultaciją prašome iki kovo 20 d. Registracijos forma.

Užsiregistravusiems dalyviams bus išsiųsta prisijungimo nuoroda.

 

Daugiau informacijos: Ana Pavilovič-Jančis, tel. 8 658 18190, el. p. ana.pavilovic-jancis@nsa.smm.lt

Skip to content