I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame į viešąją nuotolinę konsultaciją

2022-03-14

2022 m. kovo 22 d. (antradienį) 14 val. vyks viešoji nuotolinė konsultacija „Pavaduotojų, vadovų lyderystė: naujausi Lietuvos tyrėjų duomenys ir rekomendacijos dėl ugdymo organizavimo, mokymosi pasiekimų gerinimo krizių kontekste; reikiamo ugdymo teikimas nuo karo baisumų pabėgusių ukrainiečių vaikams“.

Šios konsultacijos tikslas – tęsti supažindinimą su 2021 m. Lietuvoje atlikto tyrimo „Mokymosi pasiekimus sąlygojantys ir psichosocialines rizikas mažinantys mokyklos bendruomenės ir lyderystės veiksniai“ rezultatais, dalytis įžvalgomis, kaip panaudoti tyrimo rezultatus ir rekomendacijas praktikoje (pirmoji supažindinimo dalis vyko per vasario 22 d. konsultaciją), taip pat pasidalyti patirtimi ir įžvalgomis, kaip teikti reikiamą ugdymą nuo karo baisumų pabėgusių ukrainiečių vaikams Lietuvos mokyklose.

PROGRAMA

14.05–14.25 val. Tyrimo rezultatus, susijusius su ugdymo organizavimu ir mokinių pasiekimų gerinimu krizių kontekste, pristatys Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto doc. dr. Sigita Girdzijauskienė.

14.25–15.30 val. Patirtimis ir įžvalgomis dalysis: Klaipėdos r. Dovilų pagrindinės mokyklos direktorius Arūnas Grimalis, Kauno r. Karmėlavos Balio Buračo gimnazijos direktorė Rima Kuktienė, Kauno r. savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja ugdymui Jolanta Jankauskienė.

 

Registracija į renginį būtina.

Registracijos nuorodą rasite čia.

Konsultacija vyks nuotoliniu būdu „Microsoft Teams“ aplinkoje. Nuoroda bus išsiųsta užsiregistravusiems dalyviams dieną prieš renginį.

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti!

Skip to content