I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiami skaitmeninių sprendimų ir inovacijų kūrėjai aptarti galimybes dėl skaitmeninių mokymosi priemonių rengimo  

2022-03-28

Įgyvendinant projektą „Skaitmeninės švietimo transformacijos (EdTech)“, balandžio 5 d. (perkelta iš kovo 29 d.) organizuojama nuotolinė viešoji konsultacija dėl skaitmeninių mokymosi priemonių kūrimo ir skaitmeninių mokymo priemonių bazės. Joje kviečiami dalyvauti verslo ir švietimo atstovai.

Viešoji konsultacija yra skirta projekto „EdTech“  procesams įgyvendinti. „Edtech“ – tai greitai besivystanti inovacijų švietimo sektoriuje ekosistema, kurioje startuoliai, smulkus ir vidutinis verslas kuria inovatyvius, dažniausiai naujausiomis technologijomis grįstus sprendimus švietimo sektoriaus iššūkiams spręsti. Ši švietimo sektoriaus skaitmeninės transformacijos iniciatyva įgalina diegti naujausias edukacines technologijas, įgyvendinant paskatų ir palaikymo sistemą skaitmeninėms švietimo inovacijoms kurti ir išbandyti. 

Viešosios konsultacijos tikslas – išgirsti ir sulaukti suinteresuotų šalių pasiūlymų dėl mokymosi priemonių kūrimo ir rengimo. 

Dalyvauti viešojoje konsultacijoje kviečiami suinteresuoti verslo atstovai, norintys išgirsti lūkesčius dėl mokymosi priemonių rengimo ir skaitmeninių mokymo priemonių bazės kūrimo, bei dalyvauti diskusijoje.

Viešoji konsultacija vyks balandžio 5 d. 13 val. 

Registruotis į viešąją konsultaciją prašome iki balandžio 4 d.  

Registracijos forma: https://forms.office.com/r/r14DWWwzvW

 

Užsiregistravusiems dalyviams bus išsiųsta prisijungimo nuoroda.

 

Daugiau informacijos: tel. 8 658 18061 

Skip to content