I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Projektas „Saugios elektroninės erdvės vaikams kūrimas“ skelbia registraciją į kvalifikacijos tobulinimo mokymų III etapą

2022-03-28

Nacionalinė švietimo agentūra, vykdydama projektą „Saugios elektroninės erdvės vaikams kūrimas“ (Pr. Nr. 09.2.1-ESFA-V-726-05-0001), tęsia kvalifikacijos tobulinimo mokymus (pagal 40 ak. val. programą) ir kviečia pagalbos mokiniui specialistus, mokytojus ir mokyklų vadovus registruotis į III etapo mokymus. Mokymų laikotarpis 2022 m. balandžio-gegužės mėn.

Mokymuose gali dalyvauti tik mokyklų, dalyvaujančių projekte, atstovai. Mokyklų sąrašas viešinamas projekto svetainės skiltyje „Mokyklų žemėlapis“.

Mokymai organizuojami mišriu būdu, derinant kontaktinius susitikimus ir savarankišką mokymąsi virtualioje mokymosi aplinkoje „Moodle“. Mokymus veda 15 projekto lektorių.

Programos tikslas – tobulinti mokyklų vadovų, mokytojų, pagalbos mokiniui specialistų skaitmeninio raštingumo kompetenciją, ugdant saugios virtualios erdvės kūrimo vaikams nuostatas ir gebėjimus, panaudojant belaidžio tinklo infrastruktūrą švietimo įstaigoje. Programoje – saugaus ir atsakingo bendravimo internetinėje erdvėje rekomendacijos, patrauklaus mokymosi turinio kūrimas – vertinimas ir įsivertinimas, grafinių elementų, vaizdo įrašų kūrimas ir redagavimas, pamokos planavimo įrankiai, debesijos naudojimas, skaitmeninio ugdymo turinio atranka ir autorių teisės, skaitmeninių mokymo priemonių naudojimo ugdyme metodika, nuotolinio mokymo(si) būdai.

Kviečiame registruotis į mokymus! Atkreipiamas dėmesys, kad pasirinkdami registracijos grupę, būtinai atkreipkite dėmesį į numatomų kontaktinių susitikimų datas ir vietas, nes dalyvavimas kontaktiniuose renginiuose yra būtinas! Registracija vykdoma iki tol, kol grupės užsipildys. Atkreipiame dėmesį, kad grupės pildosi greitai, todėl prašome registracijos neatidėlioti!

Daugiau informacijos apie mokymų etapus, lektorius, grupes ir registracijos formas rasite projekto svetainės skiltyje „MOKYMAI“.

Skip to content