I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Mokyklos kviečiamos išbandyti „EdTech“ sprendimus švietimui

2022-08-24

Nacionalinė švietimo agentūra, įgyvendinanti projektą „Skaitmeninė švietimo transformacija („EdTech“)“, kvietė inovacijų kūrėjus iki liepos 14 d. teikti paraiškas išbandyti savo švietimo technologijas ir inovatyvius sprendimus švietime.

„EdTech“ sprendimų kūrėjai, siekiantys dalyvauti priemonių išbandyme, paraiškoje turėjo motyvuotai pagrįsti, kodėl siekia išbandyti savo sprendimą su būsimaisiais vartotojais, kokie jų sprendimų pagrindiniai tikslai ir kokių rezultatų jais siekiama. Tokių sprendimų pavyzdžiai –  interaktyvūs mokymosi įrankiai, išmanus skaitmeninis turinys – edukacinės priemonės, išnaudojančios naujausias informacinių technologijų galimybes.

Nacionalinės švietimo agentūros sudaryta komisija iš viso atrinko 17 sprendimų kūrėjų, kurie pateikė savo sprendinius – nuo sužaidybinto karjeros konsultavimo iki robotų. Šie produktai, nusprendus mokykloms, testuos savo produktus klasėse ir gaus grįžtamąjį ryšį iš švietimo bendruomenės: mokytojų ir mokinių.

Rugsėjo 6 dieną, 15:00 val. vyks nuotolinis renginys švietimų skyrių vedėjams ir mokyklų administracijoms. Inovacijų kūrėjai pristatys savo produktą:  tai padės suinteresuotiems asmenims geriau suprasti produktų paskirtį.

Kviečiame mokyklas, norinčias dalyvauti „EdTech“ sprendimų išbandyme, parašyti ir užsiregistruoti į norinčiųjų sąrašą el. pašto adresu justas.paulikas@nsa.smm.lt.

Sprendimų išbandymas su kūrėjų bei asistentų pagalba mokykloms nieko nekainuos ir truks nuo spalio 3 d. iki gruodžio 5 d.(esant poreikiui, bus galima suderinti ir ilgesnį išbandymo laikotarpį).

Sprendimų kūrėjai išrikiuoti eilės tvarka pagal komisijos balus:

„Karjeros kelias“ MB

„Reflectus“

„StoryBuilding games“

„CareScribe Limited“

„MakersEmpire“

„PROFIL KLETT d.o.o.“

VšĮ „Lispa“

„EduExpert SP ZO.O“

„Encyclopaedia Britannica (UK) Ltd“

UAB „Sonoro“

UAB „Education & Business Technologies“

VŠĮ „MOKYKLŲ TOBULINIMO CENTRAS“

UAB „Poklet“

UAB „LithuaniaTech“

UAB „EdBerry“

MB „LIPSĖ“

Skip to content