I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Finansinio raštingumo ugdymo pagrindai

2022-09-13

Kauno technologijos universiteto Edukacinės kompetencijos centras kviečia mokytojus dalyvauti šio centro parengtoje nuotolinėje pedagogų kvalifikacijos tobulinimo programoje – Finansinio raštingumo ugdymo pagrindai. Ši programa – bendra Lietuvos Banko, Lietuvos Junior Achievement, „Sodros“, Užimtumo tarnybos ir Valstybinės mokesčių inspekcijos iniciatyva, globojama Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Kodėl verta dalyvauti šioje kvalifikacijos tobulinimo programoje?

Programos tikslas – ne tik suteikti pedagogams aktualių žinių ir įrankių ugdyti mokinių finansinį raštingumą, tačiau ir prisidėti prie asmeninės mokytojų savišvietos. Mokymų dalyviai išsamiai susipažins su įstaigų struktūromis ir veiklos sritimis, analizuos konkrečius atvejus, kuriuos galės taikyti savo pamokose. Programoje bus apžvelgtos papildomo pensijų kaupimo naujovės, mokesčių mokėtojų teisės ir pareigos, asmeninių finansų valdymo principai, inovacijos finansų sektoriuje ir kt. Įgytas žinias dalyviai galės pritaikyti atlikdami praktines užduotis.

Mokymų pradžia: 2022 m. spalio 4 d.

Susitikimai vyks antradieniais ir ketvirtadieniais 14.00-15.30 val.

Trukmė: 40 akademinių valandų

Programa nemokama.

 

Registracija į mokymus:  https://mokymai.vma.lm.lt/course/view.php?id=1517

Mokymų dalyviams bus išduodami Kauno technologijos universiteto Edukacinės kompetencijos centro pažymėjimai.

Jeigu jau dalyvavote šioje kvalifikacijos tobulinimo programoje 2022 m. pavasarį ir gavote programos baigimo pažymėjimą, galite registruotis ir išklausyti mokymų programą dar kartą, tačiau naujas pažymėjimas Jums nebus išduodamas.

Daugiau informacijos: Edukacinės kompetencijos centro vadovė Donata Lisaitė donata.lisaite@ktu.lt

Skip to content