I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Skelbiama atranka į Edtech centro stažuotę Estijoje

2022-10-14

Kviečiame pedagogus ir aukštųjų mokyklų dėstytojus dalyvauti atrankoje į stažuotę Estijoje (Talinas) 2022 m. lapkričio 28–gruodžio 2 dienomis.

Stažuotės tikslas – susipažinti ir išbandyti švietimo inovacijas Estijoje, sužinoti, kaip jos gali padėti efektyviau mokyti(s), sužinoti apie verslo siūlomus sprendimus, bendradarbiauti su kitų valstybių centrais, platformomis, inovatyvias skaitmenines mokymo priemones taikančiomis mokyklomis, o įgyta patirtimi pasidalyti Lietuvoje.

Dalyviams projekto lėšomis bus apmokamas visas maitinimas, vietinio transporto išlaidos stažuotės metu, skrydžio bilietai ir apgyvendinimas Estijoje.

Su stažuotės atrankos kriterijais galite susipažinti čia

Paraiškų teikimas

Kiekvienas kandidatas turi užpildyti paraišką iki spalio 26 d. 12.00 val.

Atrankos vykdymas

Atranką į stažuotę Estijoje vykdo Nacionalinės švietimo agentūros EdTech centras. Atrinktus dalyvius informuosime iki spalio 31 d. 17.00 val.

Daugiau informacijos: el. paštu rita.losevic@nsa.smm.lt.

EdTech centras ateityje organizuos dar 7 stažuotes į įvairias užsienio šalis. Siekis – iš arti susipažinti su sėkmingiausiais „EdTech“ pavyzdžiais bei inovatyviomis mokyklomis Europos ir pasaulio valstybėse, pasisemti įkvėpimo savo pamokoms, paskaitoms ir užmegzti naujas tarptautines, profesines draugystes.

Projektas „Skaitmeninė švietimo transformacija“ įgyvendinamas pagal ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo planą „Naujos kartos Lietuva“, finansuojamą Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės „NextGenerationEU“ lėšomis.

Skip to content