I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti konferencijoje „Ugdymo organizavimas ir pagalbos teikimas pasiekimų gerinimui“

2022-10-17

2022 m. spalio 26 d. Nacionalinė švietimo agentūra, įgyvendindama projekto „Bendrojo ugdymo turinio ir organizavimo modelių sukūrimas ir išbandymas bendrajame ugdyme“ (Nr. 09.2.1-ESFA-V-726-04-0001) 1.3 veiklą „Ugdymo organizavimo ir mokymosi pagalbos teikimo modelių žemų mokinių pasiekimų gerinimui parengimas ir įgyvendinimas“, kviečia dalyvauti konferencijoje „Ugdymo organizavimas ir pagalbos teikimas pasiekimų gerinimui“. Konferencija organizuojama bendradarbiaujant su Šiaulių miesto savivaldybės švietimo centru.

Konferencijos tikslas pristatyti mokyklų sukurtus modelius, skirtus žemiems mokinių pasiekimams gerinti; modelių leidinį, modelių kūrimo ir išbandymo pirmųjų metų patirtis; projekto mokyklų mokytojų ir vadovų požiūrio į ugdymo organizavimo priemonių, didinančių mokymosi sunkumų turinčių mokinių motyvaciją ir pažangą, paveikumą, tyrimo rezultatus.

Konferencijos programa

Svarbi informacija:

  • Būtina registracija internetinėje registravimo sistemoje http://www.semiplius.lt/ iki 2022 m. spalio 26 d.
  • Prisijungti prie registravimo sistemos galima ir Šiaulių miesto savivaldybės švietimo centro interneto svetainėje www.svcentras.lt, skyrelyje „Registracija“.
  • Prisijungimo prie „Zoom“ platformos nuoroda bus išsiųsta http://www.semiplius.lt/ užsiregistravusiems asmenims el. paštu, likus trims dienoms iki renginio.
  • Užsiregistravusiesiems ir dalyvavusiesiems konferencijoje bus išduoti pažymėjimai.
  • Dalyvavimas konferencijoje yra nemokamas.
  • Registracija bus uždaryta susirinkus maksimaliam dalyvių skaičiui.
  • Projekto produktai bus pristatomi konferencijose „Ugdymo organizavimas ir pagalbos teikimas pasiekimų gerinimui“ 2022 metų spalio 26 d., lapkričio 9 d., gruodžio 1 ir 9 dienomis.
  • Visus norinčius dalyvauti lapkričio 9 d., gruodžio 1 ir 9 dienomis konferencijose prašome sekti naujienas apie registracijos pradžią ir registruotis http://www.semiplius.lt/ sistemoje.

 

Daugiau informacijos: el. paštu jelena.zilinska@nsa.smm.lt

Skip to content