I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Ruošiantis atnaujinto ugdymo turinio diegimui – konsultacijos lituanistams ir matematikams

2023-04-12

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) pradeda tikslines konsultacijas lietuvių kalbos ir literatūros bei matematikos mokytojams. Nuotolinių konsultacijų ciklas skirtas pedagogams, norintiems pagilinti savo žinias apie atnaujintas bendrąsias programas bei pasiruošimą jų diegimui.

„Konsultacijų tikslas – teikti informaciją mokytojams, jau pradėjusiems pasirengimą dirbti su atnaujintu ugdymo turiniu, ir atsakyti į jiems iškylančius klausimus šiame etape. Tikime, kad tikslinės konsultacijos pastiprins pasiruošimo priemonių komplektą ir padės mokytojams kokybiškai pasitikti kitų mokslo metų pokyčius“, – sako NŠA direktorė Rūta Krasauskienė.

Numatyti grupiniai bei individualūs susitikimai su ekspertais. Susitikimų temos bus formuojamos atsižvelgiant į pačių mokytojų poreikį: apklausoje galima įvardinti konkrečius rūpimus klausimus.

Bendresnėms temos aptarti bus organizuojamos grupinės konsultacijos, individualios – spręsti specifiniams klausimams. Dauguma susitikimų vyks nuotoliniu būdu, tačiau numatomos ir kontaktinės konsultacijos.

Tikslinės konsultacijos vyks iki gruodžio mėnesio.

Registracija į pirmąsias konsultacijas >>>>  (artimiausiu metu bus paskelbta informacija apie kitus susitikimus)

Visą pasiruošimo diegti atnaujintą turinį medžiagą / priemones rasite Švietimo portale >>>>

Nuo 2023 m. rugsėjo 1 d. atnaujintos visų dalykų programos bus pradėtos diegti 1, 3, 5, 7, 9 klasėse bei III gimnazijos klasėse, likusiose klasėse – nuo 2024 m.

Skip to content