I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Mokymai apie Vaikų socializacijos centrų ugdymo organizavimo modelį 

2023-04-27

Organizuojami mokymai siekiant praktiškai kuo sklandžiau įgyvendinti atnaujintą Vaikų socializacijos centrų ugdymo organizavimo modelį. Šis modelis diegiamas pagal projekto „Bendrojo ugdymo turinio ir organizavimo modelių sukūrimas ir išbandymas bendrajame ugdyme“ projekto 1.1. veiklą „Naujų ugdymo organizavimo modelių vaikų socializacijos centruose parengimas ir įgyvendinimas“.

Mokytojui svarbu suprasti, kaip mokymosi procese pasireiškia personalizuotas mokymasis, ko reikia, kad būtų galima modeliuoti tokiam mokymuisi tinkamą aplinką, kokių mokymo strategijų laikytis, kad būtų užtikrinta tiek akademinių pasiekimų, tiek kompetencijų ir asmenybės ūgties dermė. Personalizuoto ir savivaldžio mokymosi prieigos nauda akcentuojama ne tik asmeniniu lygiu, bet ir instituciniu bei nacionaliniu lygmenimis.

Nuotoliniuose mokymuose, kuriuos veda doc. dr. Ramutė Gaučaitė, dalyvauja Gruzdžių vaikų socializacijos centro ir Kunionių skyriaus darbuotojai. Šio etapo mokymai vyksta 2023 m. balandžio 8, 21 d., gegužės 8, 15 d.

Skip to content