I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Įsivertinimo renginiai projekto mokyklų pradinių klasių mokytojams

2023-08-10

Prieš prasidedant naujiems mokslo metams, rugpjūčio pabaigoje, vyks nuotoliniai įsivertinimo renginiai „Pradinio ugdymo informatikos programos rengimas, išbandymas ir diegimas“ projekte „Bendrojo ugdymo turinio ir organizavimo modelių sukūrimas ir išbandymas bendrajame ugdyme“ dalyvavusių 100 bandomųjų mokyklų mokytojams, šių mokyklų komandų vadovams ir savivaldybių atstovams. Renginių tikslas – įsivertinti, kaip mokytojams sekėsi integruoti informatikos gebėjimų ugdymą pradinėse klasėse.

Per planuojamus keturis nuotolinius renginius dr. Gabrielė Stupurienė pristatys dirbtinio intelekto integracijos pradiniame ugdyme galimybes, patirtimi, įžvalgomis ir idėjomis dalysis projekto metu informatiką į pradinį ugdymą integravę mokytojai. Registraciją į renginius vykdo įsivertinimo renginių organizatorius – Lietuvos informatikos mokytojų asociacija. Renginiai skirti tik 100 projekto bandomųjų mokyklų mokytojams.

Po renginių aktualiausių pranešimų vaizdo įrašai bus paviešinti Nacionalinės švietimo agentūros „YouTube“ kanale.

Projekto 2.2 veiklos metodininkės Giedrė Čiapienė, el. p. Giedre.Ciapiene@nsa.smm.lt, ir Vilma Dainienė, el. p. Vilma.Dainiene@nsa.smm.lt.

Skip to content