I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Inovacijų kūrėjams – galimybė išbandyti EdTech sprendimus mokyklose

2023-08-28

Nacionalinės švietimo agentūros EdTech centras kviečia inovacijų kūrėjus iki rugsėjo 22 d. teikti paraiškas išbandyti savo sukurtus švietimo technologijų ir inovacijų sprendimus ugdymo įstaigose: nuo interaktyvių edukacinių programėlių iki mokyklos administravimo programų. 

Šis procesas sudaro galimybes sprendimų kūrėjams ir švietimo įstaigų atstovams išbandyti pasiūlytus sprendimus realioje aplinkoje, o inovacijų sprendimų kūrėjams suteiks daugiau žinių apie kasdienį mokymąsi, besimokančiųjų poreikius, leis vystyti ir tobulinti savo produktus, atskleis, kur ir kaip galima taikyti naujausias švietimo technologijas ateityje.

Švietimo technologijų ir inovacijų sprendimų kūrėjai, siekiantys dalyvauti išbandyme, turi užpildyti paraišką ir ją pateikti EdTech centrui.

Paraiškoje turi būti pateiktas švietimo technologijų ir inovacijų sprendimo aprašymas, pateikiami techniniai reikalavimai sprendimo išbandymui bei planuojama sprendimo išbandymo trukmė švietimo įstaigoje.

Siūlomi švietimo technologijų ir inovacijų sprendimai turi atitikti du pagrindinius kriterijus:

  1. EdTech sprendimas jau turi būti išbaigtas ir paruoštas naudoti;
  2. turi būti pristatytas trumpu (iki 3 minučių) vaizdo įrašu, kuriame nurodomos jo galimybės, sprendžiamos problemos ir mokymosi procesui atnešama nauda.

EdTech sprendimų kūrėjas vienoje paraiškoje teikia išbandymui tik vieną sprendimą, tačiau gali teikti ne vieną paraišką.

Atrinktų švietimo technologijų ir inovacijų sprendimų išbandymas startuos 2023 m. spalio 2 d.

Viso išbandymų proceso metu bus sudarytos sąlygos inovacijų kūrėjams nemokamai konsultuotis su švietimo ekspertais.

PARAIŠKŲ TEIKIMAS

  • Paraiškos priimamos iki 2023 m. vasario 13 d. 17 val.
  • Paraiškos forma: REGISTRACIJA | EdTech sprendimų išbandymas.
  • Daugiau informacijos: Tvarkos aprašas
  • Išbandyme dalyvausiančius inovacijų sprendimų kūrėjus atrinks Nacionalinės švietimo agentūros darbuotojai. Atrinkti inovacijų sprendimų kūrėjai apie tolesnę išbandymo organizavimo eigą bus informuoti asmeniškai paraiškoje pateiktais kontaktais.

Dėl paraiškų teikimo konsultuoja edukacinių technologijų specialistas Justas Paulikas, tel. +370 641 37210, el. p. justas.paulikas@nsa.smm.lt.

Skip to content