I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Spalį – atsinaujinusi išmaniųjų technologijų ir skaitmeninių sprendimų ugdymui ekspozicija

2023-09-20

Spalio 12 d. Nacionalinės švietimo agentūros (NŠA) patalpose rengiama nauja IT ekspozicija, kurioje bus pristatomos inovatyvios informacinės technologijos ir išmanieji sprendimai ugdymui. 

Jos metu lankytojai galės ne tik susipažinti su naujausiais IT sprendimais, bet ir patys praktiškai išbandyti verslo įmonių siūlomas išmaniąsias priemones ugdymui.

Ekspozicija skirta mokytojams, mokyklų vadovams, švietimo pagalbos specialistams, informacinių technologijų specialistams.

Lankytojai turės galimybę susipažinti su įvairiais skaitmeniniais įrankiais, skirtais  mokyklos valdymui, individualizuoto mokymosi organizavimui, įsivertinimo ir vaiko individualios pažangos stebėjimui.

Verslo įmonių atstovai pristatys įvairias mokymosi aplinkas, technologinę įrangą: interaktyvius projektorius ir ekranus, įvairias spausdinimo technologijas, naujieną Lietuvoje – skaidrų ekraną su įmontuota kamera.

Taip pat bus demonstruojamos įvairios mokinių ugdymui ir užimtumui skirtos priemonės: interaktyvios grindys, interaktyvios smėlio terapijos stalas, judesį skatinančias priemonės,  eksperimentų rinkiniai, laboratorinės įrangos priemonės, robotikos produktai.

Bus galima pamatyti ir išbandyti išmaniąsias technologijas pritaikytas įtraukiajam ugdymui. Taip pat bus pristatytos interaktyvios simuliacijos, skirtos bendrųjų kompetencijų ugdymui, – ugdymo metodas, perkeliantis vaikus į pasakojimą ir leidžiantis jiems nuspręsti istorijos eigą ir personažų likimus.

Ekspozicijoje dalyvaus „Story building games“, „Learnkey“, „Scoolsy“, „Mokslo technologijos“, „Biznio mašinų kompanija“, „Officeday“, „Daily Print“, „Sonaro“, „Inida“, „Bioera“, „Slaugivita“, „EIT Sprendimai“ verslo įmonių atstovai.

NŠA kviečia ir kitas verslo įmones prisijungti prie ekspozicijos pristatant inovatyvius, informacinių technologinių priemonių ir įrangos sprendimus, naudingus švietimo bendruomenei.

Ekspoziciją, skirtą išmaniajai IT įrangai pristatyti, NŠA inicijavo siekdama gerinti ugdymo kokybę, padėti mokykloms, komplektuojančioms interaktyvių priemonių bazę.

Norinčius atvykti spalio 12 d. 14–16 val. kviečiame registruotis:

Registracijos nuoroda

IT priemonių ekspozicija vyks NŠA patalpose (Kalinausko g. 7, Vilnius).

Daugiau informacijos: Komunikacijos skyrius, tel. 8 69109915, el. p. alena.gerasimava@nsa.smm.lt.

Skip to content