I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Gruodis užbaigs nuotolinių tikslinių konsultacijų ciklą

2023-11-29

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) gruodį surengs dar 39 tikslines konsultacijas lietuvių kalbos ir literatūros bei matematikos ir pradinių klasių mokytojams, norintiems pagilinti savo žinias apie atnaujintas bendrąsias programas ir pasikonsultuoti dėl jų įgyvendinimo.

Konsultacijas organizuoja NŠA kartu su Kauno švietimo inovacijų centru.

Konsultacijomis siekiama sudaryti mokytojams galimybę individualiai ar grupėje pasitarti su ekspertais, išdiskutuoti rūpimus klausimus dirbant su atnaujintomis programomis. Siekiant efektyvumo, darbas organizuojamas nedidelėse konsultacijų grupėse.

Gruodžio mėnesį vyks 25 matematikos mokytojams skirtos konsultacijos, lietuvių kalbos ir literatūros mokytojams numatyta 14 konsultacijų.

Tarp matematikos dalykui skirtų konsultacijų temų – matematikos programos įgyvendinimo rekomendacijos pradiniame ugdyme, mokymosi turinio pokyčiai, veiklų planavimas, atnaujintos matematikos programos įgyvendinimas, aktualijos ir rekomendacijos 5–8, 9 ir 11 klasėse, pasiruošimas tarpiniam patikrinimui 11 klasėje.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytojams skirtose konsultacijose bus kalbama apie medijas, reklamą, literatūrą bei pradinio ugdymo turinio atnaujinimą – nuo vertinimo iki personalizuoto ugdymo praktikos lietuvių kalbos pamokų metu.

Į konsultacijas būtina išankstinė registracija. Vietų skaičius ribotas. Į konsultacijas užsiregistravusiems dalyviams bus atsiųsta prisijungimo prie nuotolinės konsultacijos nuoroda.

Gruodžio konsultacijų matematikos ir pradinių klasių mokytojams grafikas.

Gruodžio konsultacijų lietuvių kalbos ir literatūros ir pradinių klasių mokytojams grafikas.

Prisijungimus į konsultacijas rasite Kauno švietimo inovacijų centro Facebook paskyroje https://www.facebook.com/KaunoPedagogai?locale=lt_LT

Kontaktiniai asmenys:

Dėl konsultacijų matematikos mokytojams – Gabija Lapinskaitė,  8 642 02608, el. p. gabijal.ksic@gmail.com

Dėl konsultacijų lietuvių kalbos ir literatūros mokytojams – Jolita Vitauskienė, tel. 8 37 32 41 58, el. p. Jolita.ksic@gmail.com

Skip to content