I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Matematikos mokytojams – VU nacionalinė kvalifikacijos tobulinimo programa

2024-01-24

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) kviečia pedagogus dalyvauti Vilniaus universiteto (VU) nacionalinėje kvalifikacijos tobulinimo programoje „Matematikos mokymas ir mokymasis“. Tokią galimybę teikia NŠA su VU pasirašyta bendradarbiavimo sutartis dėl nacionalinių kvalifikacijos tobulinimo programų įgyvendinimo.

Programa „Matematikos mokymas ir mokymasis“ (270 akad. val.) skirta pradinių klasių, pagrindinės mokyklos, progimnazijos bei gimnazijos matematikos mokytojams. Joje suteikiamos žinios ir metodinės rekomendacijos, kaip mokyti matematikos dalyko 1-12 klasėse. Programa siekiama tobulinti mokytojų kompetencijas mokyti matematikos, grindžiamos matematiniu samprotavimu.

Programa apima mokyklinės matematikos turinį, matematikos mokymo ir mokymosi psichologiją, metodus ir tyrimais grįstą matematikos mokymą.

Programą įgyvendina Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto mokslininkai bei programos bendraautoriai – šalies ir užsienio mokslininkai.

Dalyviams, įvykdžiusiems programą, išduodama akademinė pažyma apie studijuotus dalykus ir pažymėjimas, liudijantis patobulintas kompetencijas.

Visa informacija apie programą skelbiama VU interneto svetainėje.

Registracija vyks nuo 2024 sausio 25 d. iki vasario 5 d. 16.00 val.

Registracijos nuoroda: https://forms.office.com/e/y5jiGTH520

Kontaktai pasiteiravimui: Lina Vinikienė el. p.: lina.vinikiene@cr.vu.lt

Nacionalinė švietimo agentūra vykdo projektą Pedagogų kompetencijų stiprinimas nacionalinėse kvalifikacijos tobulinimo programose ir magistrantūros studijose“, kurio vienas iš partnerių Vilniaus universitetas. Pedagoginių darbuotojų nacionalinių kvalifikacijos tobulinimo programų įgyvendinimas pagal Švietimo plėtros programos pažangos priemonę Nr. 12-003-03-06-01 „Pirmiausia – mokytojas“ bus finansuojamas Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės „NextGenerationEU“ lėšomis.

 

 

Skip to content