I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Mokslinė-praktinė konferencija „Psichologas ugdymo procese: kasdieniška, privaloma, nereikalinga?“

2024-02-28

Lietuvos psichologų sąjungos Edukacinės psichologijos komitetas kartu su Vilniaus universitetu kviečia į kasmetinę nacionalinę konferenciją švietimo psichologijos tema „Psichologas ugdymo procese: kasdieniška, privaloma, nereikalinga?“

Konferencija vyks 2024 metų kovo 8 dieną Vilniuje VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC) (Saulėtekio al. 5).

Konferencijoje pranešimus skaitys ir seminarus ves savo srities ekspertai: prof. dr. Nida Žemaitienė, dr. Ieva Daniūnaitė, dr. Ugnė Paluckaitė, dr. Lauryna Rakickienė, Dovilė Butkienė, Dalia Guzaitienė, Ignas Gaižiūnas, Gedas Batulevičius, Valija Šap, Martynas Bytautas bei kviestiniai pranešėjai iš užsienio: prof. dr. Lucia Mason (Italija) ir prof. dr. Eimir McGrath (Airija).

Konferencijoje kviečiami dalyvauti švietimo psichologijos aktualijomis besidomintys specialistai: mokyklų psichologai, socialiniai pedagogai, specialieji pedagogai, vaikų ir paauglių psichoterapeutai, mokytojai, mokyklų administracijos atstovai, savivaldybių vaiko gerovės komisijų nariai ir kiti profesionalai, dirbantys su vaikais.

Daugiau informacijos apie konferenciją ir registracija čia.

Skip to content