I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


2021 m. balandžio mėnesio informaciniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai nuotoliniu būdu

2021-04-01

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės nuotoliniu būdu pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas atsiunčiamas el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2021 m. balandžio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2021 m. balandžio 7 d. 15.3017.00 val.

Nuotolinis STEM (gamtos mokslų, inžinerijos, technologijų ir matematikos taikymas) mokymasis naudojantis „CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit, UAB „Baltic Orbis“

„CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit“ (VRT) yra novatoriškos ir smagios mokymosi platformos, skirtos mokiniams visame pasaulyje užsiimti robotika, informatika ir STEM, puoselėjant XXI amžiaus įgūdžius. Naudodami imituojamus virtualius 3D robotus, mokiniai mokosi gamtos mokslų, technologijos, inžinerijos ir matematikos bei dalyvauja sudėtingose misijose, kurios vyksta pakopų principu ir ugdo kūrybiškumą, kritinį mąstymą, bendradarbiavimą bei technologijų vertinimą. „CoderZ“ veikia debesyje, tad nereikalauja jokios specializuotos įrangos ar mokymo, ją lengva įdiegti, ji ekonomiška ir sukurta taip, kad kiekvienas mokytojas galėtų pristatyti STEM savo klasėje. VRT yra didelius grafikos ir modeliavimo skaičiavimus atliekanti programa, todėl reikalauja didesnio kompiuterio pajėgumo, tačiau tai suteikia mokiniams galimybę išbandyti fizikos mokslą su konstruojamu robotu.

Ar kada bent pagalvojote, kad galite programuoti robotą ir išbandyti jį veikiant skirtingai žemės traukai? Dabar galite! „CoderZ“ suteikia tokį STEM ugdymą, kuris prieinamas visų lygių, visų mokyklų ir bet kokio išsilavinimo mokiniams. Programa padeda mokytojui vadovautis mokymo programa, naudotis dešimtimis pamokų paketų, vadovėlių; padeda sprendžiant iššūkių klausimus ir dalyvaujant internetiniuose seminaruose, skirtuose profesiniam tobulėjimui.

Klasės valdymo funkcija pateikia statistiką vienam mokiniui ir vienai klasei, kad iš karto pamatytumėte, kaip Jūsų mokiniai tobulėja. Jie verti pasaulinės klasės patirties, kuri skatina ne tik gerą nuotaiką, bet ir puikius akademinius pasiekimus. VRT suteikia galimybę laisvai konstruoti ir eksperimentuoti, ruoštis FLL varžyboms ir kurti savo scenas. Taigi, nesvarbu, ar norite pristatyti programavimą ir robotiką visiems savo mokiniams, ar patobulinti esamas programas, – nuotolinis STEM mokymasis su „CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit“ suteikia neprilygstamą mokymo ir mokymosi patirtį. „CoderZ“ skirta pradiniam ir pagrindiniam STEM ugdymui 2–12 klasėse. „Virtual Robotics Toolkit“ skirta STEM ugdymui 5–12 klasėse.

Kviečiame dalyvauti susitikime „Nuotolinis STEM mokymasis su „CoderZ“ ir „Virtual Robotics Toolkit“, kuris vyks 2021 m. balandžio 7 d. 15.30 val., nuotoliniu būdu.

Registruotis

 

2021 m. balandžio 14 d. 15.3017.00 val.

„Gateway 2nd Ed“ (Macmillan Education Everywhere), UAB „Šviesa“

Mokymosi aplinkoje „Macmillan Education Everywhere“ galima aktyvuoti turimas „Macmillan“ mokymo(si) priemones. Taikydami „Gateway 2nd Ed“ mokytojai naudoja automatinius užduočių vertinimus, prieinamus visus vadovėlio vaizdo ir garso įrašus, testų generatorių, skaitinių knygą su užduotimis, programą darbui nuotoliniu būdu, išmaniajai lentai ir kt. Priemonė skirta mokyti anglų kalbos 5–12 klasėse.

Apie tai susitikimo, kuris vyks 2021 m. balandžio 14 d. 15.30–17.00 val., metu mokytojams ir papasakos UAB „Šviesa“ atstovai.

Daugiau informacijos: https://www.macmillanenglish.com/pl/catalogue/courses/teenagers/gateway-2nd-edition/course-information.

Registruotis

 

2021 m. balandžio 21 d. 15.3017.00 val.

„Teachers Lead Tech, UAB „Vedliai“

„Teachers Lead Tech“ (TLT) – nuosekliojo informatikos ir technologinės kūrybos mokymo(si) programa pradinių klasių mokytojams. Kodėl verta mokytis naudojantis mūsų programa? Todėl kad: nuolat jaučiamas technologijų specialistų palaikymas ir kartą per savaitę rengiami mokymai; sukurtas el. vadovėlis; paruoštas turinys dirbti su vaikais; taikomas nuoseklus ir ilgalaikis mokymasis; įgyjama skaitmeninė kompetencija; programa kuriama specialiai pradinių klasių mokytojams.

Kviečiame dalyvauti susitikime „Teachers Lead Tech“, kuris vyks 2021 m. balandžio 21 d. 15.30 val., nuotoliniu būdu.

Daugiau informacijos: https://teachersleadtech.com/.

Registruotis

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content