I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Viešoji konsultacija „Mokinio individualios pažangos ir mokyklos pažangos sampratos paieškos“

2021-11-23

Kviečiame bendrojo ugdymo mokyklų direktorius, jų pavaduotojus, mokyklų veiklos įsivertinimo grupių narius š. m. gruodžio 9 d. 15 val. dalyvauti Nacionalinės švietimo agentūros Švietimo pagalbos departamento Mokyklų veiklos plėtros skyriaus organizuojamoje nuotolinėje konsultacijoje „Mokinio individualios pažangos ir mokyklos pažangos sampratos paieškos“.

Šiuo renginiu tęsiamas viešųjų konsultacijų ciklo „Įsivertinimas, vadybiškumas, geros mokyklos kūrimas“ praktinės patirties skleidimas ir bendradarbiavimas teikiant švietimo pagalbą.

Konsultacijoje bus pristatomos tyrimų, susijusių su mokyklos pažangos samprata, orientuojantis į Geros mokyklos koncepciją (2018) ir „Vaiko individualios pažangos stebėjimas ir vertinimas“ (2019), išvados ir rekomendacijos.

Praktine patirtimi apie pažangos diagnozavimo poveikį mokinių pasiekimams gerinti įvairiose ugdymo veiklose dalinsis Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos vadovų komanda. Sužinosime, kas yra laikoma  mokinio ir mokyklos pažangos garantu Kalvarijos sav. Sangrūdos gimnazijoje. Išgirsime Anykščių r. Kavarsko pagrindinės mokyklos-daugiafunkcio centro patirtį, kaip mokyklos bendruomenė pradėjo iš esmės gilintis į mokinio pažangos stebėjimą mokantis savivaldžiai.

Apibendrinant konsultaciją bus dalijamasi įžvalgomis apie tai, kokios mokytojų pažangos tikimasi rengiantis dirbti pagal atnaujintas bendrąsias programas.

Trukmė – apie 2 val. Informuojame, kad renginys bus įrašomas.

Programa

NUORODA REGISTRACIJAI

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti!

Skip to content