I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Lapkritį tęsiamos tikslinės konsultacijos lituanistams ir matematikams

2023-10-26

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) tęsia tikslines konsultacijas lietuvių kalbos ir literatūros bei matematikos ir pradinių klasių mokytojams, norintiems pagilinti savo žinias apie atnaujintas bendrąsias programas ir pasikonsultuoti dėl jų įgyvendinimo. Lapkritį įvyks 73 nuotolinės konsultacijos.  

Konsultacijas organizuoja Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) kartu su Kauno švietimo inovacijų centru.

Konsultacijų tikslas – sudaryti mokytojams galimybę tiesiogiai pasitarti su ekspertais, gauti atsakymus į rūpimus klausimus dirbant su atnaujintomis programomis. Siekiant efektyvumo, darbas organizuojamas nedidelėse konsultacijų grupėse.

Lapkričio mėnesį vyks 35 matematikai skirtos konsultacijos, lietuvių kalbai ir literatūrai skirtos 38 konsultacijos.

Tarp matematikos dalykui skirtų konsultacijų temų – matematikos programos įgyvendinimo rekomendacijos pradiniame ugdyme, tekstinių uždavinių sprendimo mokymosi iššūkiai ir galimybės, rekomendacijos dėl atnaujinto matematikos ugdymo turinio temas papildančios metodinės medžiagos 5-8 klasėse ir įvairaus sudėtingumo užduočių 9-11 klasėse.

Lietuvių kalbai ir literatūrai skirtose konsultacijose bus kalbama apie pasirengimą pirmajam tarpiniam patikrinimui, įvairių epochų kūrinių lyginimą su šiuolaikiniais kūriniais, pradinių klasių mokinių pasiekimų vertinimą lietuvių kalbos ir literatūros atnaujinto ugdymo turinio kontekste.

Į konsultacijas būtina išankstinė registracija. Vietų skaičius ribotas. Į konsultacijas užsiregistravusiems dalyviams bus atsiųsta prisijungimo prie nuotolinės konsultacijos nuoroda.

Lapkričio konsultacijų matematikos ir pradinių klasių mokytojams grafikas ir registracija.

Lapkričio konsultacijų lietuvių kalbos ir literatūros ir pradinių klasių mokytojams grafikas ir registracija.

Skip to content